ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Προτεραιότητά μας είναι να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια καθώς κοιτάτε τα αγαπημένα σας κοσμήματα ή διαλέγετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και ενημερώνεστε σχετικά απο το blog μας και κυρίως όταν ολοκληρώνετε την αγορά σας και πληρώνετε online! Για αυτό τον λόγο η ιστοσελίδα της Χρυσής Γωνιάς χρησιμοποιεί όχι μία αλλά 3 βαθμίδες ασφαλείας!

 

1. Comodo SSL

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει οπωσδήποτε να έχει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης δεδομένων, το γνωστό σε όλους SSL(Secure Sockets Layer). Σε αντίθεση με τα κοινά SSL που χρησιμοποιούν τα περισσότερα eshop στην Ελλάδα τα οποία παρέχουν κρυπτογράφηση 128-bit, η Χρυσή Γωνιά χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση νέας γενιάς απο μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, την Comodo. Η κρυπτογράφηση που παρέχουμε είναι 2048-bit και έχει το πράσινο λουκέτο δίπλα στο xrisigonia.gr. Αυτό σημαίνει ότι το eshop μας έχει εγκριθεί απο επίσημους φορείς για την αξιοπιστία και ασφάλεια που παρέχει στους χρήστες του.

 

 

Τι είναι το SSL;

 

SSL είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων που ανταλάζονται μεταξύ 2 υπολογιστών ή μεταξύ ενός υπολογιστή (ή κινητού) με μια ιστοσελίδα ή server. Αυτό σημαίνει ότι όταν εσείς μπαίνετε στο eshop τότε αυτόματα δημιουργείται μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα στον υπολογιστή σας η την φορητή σας συσκευή και το eshop μας. Έτσι κανένας, ούτε ένας έμπειρος hacker δεν μπορεί να δεί και να κλέψει τις πληροφορίες που ανταλλάσονται οι οποίες μπορεί να είναι προσωπικά δεδομένα όπως κωδικοί και email ή ακόμα και αριθμοί πιστωτικών καρτών και κωδικοί ebanking.

comodo

Ποιά είναι η Comodo;

 

Η Comodo είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όσων αφορά τα SSL και προστασία ηλεκτρονικών υπολογιστών με πάνω απο 600 υπαλλήλους. Αυτή την στιγμή προστατεύει πάνω απο 70 εκατομμύρια υπολογιστές και πάνω απο 700 χιλιάδες ιστοσελίδες όπως είναι το Hostgator, το BBC, η Shell και BP, ή Toshiba, ή IBM και πολλές άλλες. Για το SSL η Comodo δίνει εγγύηση ύψους $250,000. Αυτό σημαίνει οτι ακόμα και στην απειροελάχιστη περίπτωση που πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης τότε η Comodo θα σας αποζημιώσει πλήρως και με το παραπάνω!

Προσοχή: Πάντα να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο και ποτέ μην χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες ή ebanking σε ιστοσελίδες χωρίς κρυπτογράφηση SSL.

 

2. Ασφαλείς Συναλλαγές Μέσω Eurobank

 

Συχνά ακούμε ιστορίες για ηλεκτρονικές απάτες και κλοπή στοιχείων πιστωτικώ και χρεωστικών καρτών. Αυτό είναι αδύνατο στην ιστοσελίδα της Χρυσής Γωνιάς. Συνεργαζόμαστε με μια απο τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα και όλες οι συναλλαγές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα γίνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank. Αυτό σημαίνει οτι όταν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής οποιαδήποτε κάρτα και προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές σύστημα της Eurobank όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας με απόλυτη ασφάλεια. Μόλις τα στοιχεία σας εξακριβωθούν και γίνουν δεκτά απο την τράπεζα τότε πάλι αυτόματα μεταφέρεστε πίσω στην σελίδα μας όπου θα δείτε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη.

 

3. Codeguard Change Alerts & Cloud Backups

 

Η τρίτη βαθμίδα προστασίας της Χρυσής Γωνιάς είναι η Codeguard, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες cloud backup και change alert στην Αμερική. Η Codeguard ελέγχει την ιστοσελίδα της Χρυσής Γωνιάς κάθε μέρα και στέλνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία του eshop. Έτσι σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ιός ή κακόβουλο λογισμικό η Codeguard μας προειδοποιεί αμέσως. Αν και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο απο την στιγμή που χρησιμοποιούμε την Comodo και την Eurobank αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε 1.000.000% σίγουροι για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη σας.

Επίσης η Codeguard κάνει αυτόματα backup στο eshop μας κάθε 24 ώρες για να εξασφαλίσει ότι τα στοιχεία στο λογαριασμό σας και το ιστορικό των αγορών σας δεν θα χαθούν ποτέ!

 

codeguard

 

Ασφάλεια Συναλλαγών & Προσωπικά Δεδομένα

 

  1. Η Χρυσή Γωνιά αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
  2. Η Χρυσή Γωνιά για την μέγιστη ασφάλεια των online εμπορικών συναλλαγών σας, σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Μέσα από το περιβάλλον αυτό, κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
  3. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Χρυσή Γωνιά και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Χρυσή Γωνιά δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.xrisigonia.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Χρυσή Γωνιά . Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε σχεδίου κοσμήματος θέλετε ή έχετε δει μετά απο επικοινωνία μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 2105021505!