Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε σχεδίου κοσμήματος θέλετε ή έχετε δει μετά απο επικοινωνία μαζί μας.

Δαχτυλίδι σε μοντέρνο σχέδιο απο ασήμι επιπλατινωμένο. D-11-03-11
29 €
Δαχτυλίδι σε μοντέρνο σχέδιο απο ασήμι επιπλατινωμένο. Συνοδεύεται από συσκευασία δώρου. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα, σε τέλεια ισορροπία ποιότητας και τιμής, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και εξυπηρετώντας τη θηλυκότητα σε κάθε λεπτομέρεια.
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
Σχετικά Προϊόντα
-
Δαχτυλίδι με τρείς διαφορετικές μπάρες από ροζ χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι (δεν μαυρίζει) και είναι υποαλλεργικό. R-59-023RG
21 €Δαχτυλίδι με τρείς διαφορετικές μπάρες από ροζ χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι (δεν μαυρίζει) και είναι υποαλλεργικό. Το νούμερο αυξομειώνεται καθότι το δαχτυλίδι είναι ανοιχτό. Συνοδεύεται από συσκευασία δώρου. . Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα, σε τέλεια ισορροπία ποιότητας και τιμής, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και εξυπηρετώντας τη θηλυκότητα σε κάθε λεπτομέρεια.
-
Κολιέ αστεράκι με λευκό ζιργκόν στο κέντρο απο επιπλατινωμένο ασήμι 925.K-16-AS-S-69
21 €Κολιέ αστεράκι με λευκό ζιργκόν στο κέντρο απο επιπλατινωμένο ασήμι 925. Συνοδεύται από συσκευασία δώρου. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα, σε τέλεια ισορροπία ποιότητας και τιμής, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και εξυπηρετώντας τη θηλυκότητα σε κάθε λεπτομέρεια.
-
Ασημένια 925° Στέφανα Βέρα Μαρτιλέ L-S262
350 €Tα στέφανα δεν χάνουν τη λάμψη τους στο χρόνo, λόγω της ειδικής επεξεργασία τους.
-
Ασημένια 925° Στέφανα Ελπίδα Με Swarovski L-S232
372 €Tα στέφανα δεν χάνουν τη λάμψη τους στο χρόνo, λόγω της ειδικής επεξεργασία τους.

